top of page
De salon - Annieta van der Wal - Praktijk voor huidverzorging

OVER MIJ EN MIJN SALON

Over de salon

“Tijd nemen voor jezelf is altijd een goede keuze”. En dat kan zeker in mijn moderne en lichte salon in Zeewolde. In de salon zorgt de ontspannen sfeer ervoor dat je even helemaal tot rust komt.

 

Ik werk één op één, zodat alle aandacht tijdens mijn professionele behandelingen volledig naar jou uitgaat. Mijn salon beschikt over diverse apparatuur die ik inzet naar inzicht en de behoefte van mijn klanten. 

 

Ik werk met een aantal zeer effectieve cosmeticamerken, zodat ik voor elk huidtype een passende behandeling bied.

Over mij

Mijn naam is Annieta van der Wal. Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialist. En sinds 1994 heb ik mijn salon in Zeewolde. Vanaf de allereerste behandeling houd ik van mijn werk en van de mensen die ik daarbij een fijn gevoel mag geven.

 

Ik stel graag voor iedereen een persoonlijke behandeling samen om samen het best mogelijk resultaat te bereiken. Lastige en uitdagende situaties geven mij extra motivatie. Met alles wat ik doe hoop ik jou een goed gevoel te geven en een stukje onverdeelde ontspanning.

Huidverbetering blijft in ontwikkeling. En ik ook. Daarom ben ik aangesloten bij 'de Anbos'. Daar blijf ik mijn vakkennis uitbreiden. En daarmee ben jij verzekerd van de meest professionele aanpak.

 

Naast mijn werk in de salon ben ik vrijwilliger bij de Stichting Look Good Feel Better. Daar draag ik met liefde een steentje bij in de huidverzorging van mensen die lijden aan een vorm van kanker.

Annieta - Annieta van der Wal - Praktijk voor huidverzorging
“Schoonheid komt van binnen, maar mag ook gezien worden"- Annieta van der Wal
Logo Anbos
bottom of page