top of page
Neova - Annieta van der Wal - Praktijk voor huidverbetering

NEOVA

Over Neova

Het Amerikaanse NEOVA gaat verder dan enkel huidverzorging en huidverbetering. Het merk heeft een wetenschappelijke basis en speelt specifiek in op het herstel van huidschade ontstaan door photoaging. UV-straling is verantwoordelijk voor meer dan 80% van de rimpels, pigmentvlekken en verminderde huidelasticiteit. De producten van NEOVA dringen diep door in de huid om daar de DNA schade (photodamage) te herstellen.

NEOVA’s herstellende oplossingen leveren een zo complete verzorging dat ze een revolutie hebben teweeggebracht in photoaging.  Met aandacht gericht op het behoud van gezonde huidcellen, biedt NEOVA verschillende formules met DNA Repair Enzymen, Koper Peptide Complexen, intense antioxidanten en DNA-herstellende zonnefilters om zo photodamage te elimineren voordat het permanent wordt.

Een selectie uit mijn assortiment: 

  • Producten van Neova gebruik ik voornamelijk bij 'Microneedle' behandelingen.

 

De koperpetide in de producten zorgen ervoor dat de huid na een Microneelde behandeling geweldig mooi en snel herstelt.

Annieta - Annieta van der Wal - Praktijk voor huidverbetering

Advies op maat

Voor alle merken en producten die ik verkoop geldt dat ik je graag persoonlijk adviseer. Ieder persoon en iedere huid is weer anders. Dus laat mij jou adviseren wat het best passende merk en product is.

bottom of page