top of page
Esthederm - Annieta van der Wal - Praktijk voor huidverbetering

ESTHEDERM

Over Institut Esthederm

De huid is het grootste orgaan van ons lichaam en beschermt ons tegen externe invloeden. Huidcellen hebben het vermogen zichzelf te regeneren. Maar door interne of externe agressie kan dit vermogen echter afnemen of uit balans raken. Op dat moment is er sprake van een disfunctie. Enkel door huidverzorging wordt een disfunctie niet opgelost. Het is belangrijk de huidcellen in staat te stellen zelf de disfunctie op te heffen. Dit uitgangspunt geldt als basis voor alle producten van Institut Esthederm: de formules helpen de huid optimaal te functioneren en in balans te brengen met interne en externe omstandigheden.

 

Deze aanpak is doeltreffend en het resulteert vanzelf in een jonge, mooie en gezonde huid.

Een selectie uit mijn assortiment: 

Optimaal genieten van de zon? Dat kan probleemloos met de zonverzorging van Esthederm. Of je huid op celniveau verzorgen en verbeteren? Ook dat kan met de producten van Esthederm.

 

Bijvoorbeeld producten uit de volgende series:

  • 'Intolerances': dé oplossing voor zonneallergie

  • 'Photo Regul': zonnen met pigmentvlekken

Annieta - Annieta van der Wal - Praktijk voor huidverbetering

Advies op maat

Voor alle merken en producten die ik verkoop geldt dat ik je graag persoonlijk adviseer. Ieder persoon en iedere huid is weer anders. Dus laat mij jou adviseren wat het best passende merk en product is.

bottom of page